www.dertour.bg - модерната технология, помагаща за Вашата среща с мечтите!

За повечето от нас почивката е най-очакваното време от годината. Но как да сме сигурни, че сме избрали най-добрата почивка? Тази, която е в удобното за нас време, на желаното място, с предпочитания тип настаняване и транспорт, трансфер и не на последно място – на най-изгодната цена към момента цена.

Единият вариант е да проверяваме страниците на десетките туристически агенции една по една. Доста трудоемко начинание, при това свързано с безкрайно скролване из непригледни таблици, запитвания, изготвяния на оферти... На всичкото отгоре резултатът понякога е разочароващ. Такса за това, доплащане за онова, промяна на датите, отмяна на почивката поради недостатъчен брой участници или пък пътуване с „неприятна“ за теб група, безкраен трансфер заради дълги спирания на „избрани“ търговски обекти ...

Вариантът „направи си сам“ също е свързан с дълго „ровене“ и „дебнене“, а и крие ред неизестни. Да, евтини полети се намират, но шансът, те да съвпадат с най-удобните за нас дати, както и със свободните дати за желания хотел, е минимален. Що се отнася до т.нар. нискотарифни авиокомпании, крайната цена при тях в доста случаи се оказва всичко друго, но не и ниска. Да не говорим за неприятните изненади, като промяна на часа на излитане или дори отмяна на полет в последния момент.

За щастие има и трети, много по-лесен, бърз и изгоден вариант да резервираме точно тази почивка, която наистина искаме. А именно чрез най-модерната технология за тази цел. Един единствен портал, събиращ най-добрите туроператори и най-реномираните авиокомпании. Портал, на който са събрани най-добрите дестинации от всички контитенти и хиляди хотели – в реално време, за всяка дата.

Ходи ви се, например, на Малдивите, но искате полетите да са на точно определни дати, хотелът да бъде минимум четири звезди и изхранването all inclusive. Въвеждате всички тези критерии на www.dertour.bg и, готово! Система за секунди проверява всички възможни опции за полети, филтрира всички възможни хотели за зададените дати според вашето търсене и за секунди получавате динамичен пакет от самолетни билети, хотелско настаняване и трансфер, който отговаря на всички ваши критерии. Лесно и бързо сравнявате дали пакет от 8, 10 или повече нощувки ще излезне по-изгоден в реално време и резервирате и то на най-добрата възможна цена в момента.

Нямате конкретни критерии за Вашата почивка? Разгледайте всички възможни варианти за почивка с начална точка София, Варна, Истанбул, Букурещ и т.н. Лесно и бързо може да разгледате и сравните цените за цял месец като използвате календара за дати на отпътуване, а сами изберете продължителността на почивката.

Решавате, че всъщност предпочитате Сейшелите. И не искате да летите от София, а например от Варна. Няма проблем – търсачката е способна да генерира милиарди оферти в реално време. Дестинация, дати, категория хотел, тип изхранване, трансфер, оферта, плащане – толкова лесно и толкова бързо става. Без изисквания за минимален брой пътуващи, без скрити такси, без групи, без програми. И с всяко възможно съдействие – преди или по-време на почивката. За да бъде тя наистина перфектна. Най-хубавото време в годината! Dertour – Вашата среща с мечтите!

Коментари

Няма коментари

Напишете коментар

* Полетата са задължителни