Откривайки преди 500 години красотите на Сейшелите, европейските мореплаватели вярвали, че са намерили „Изгубения рай на Земята”. Днес тази легенда може и да звучи наивно, но допълва идеално идиличния образ на Сейшелите, когато става въпрос за сватбени и младоженски почивки. 115 островчета, пръснати сред безкрайната синя шир на Индийския океан между Екватора и Мадагаскар, потънали в пищна зеленина и обрамчени от едни от най-красивите плажове на света – Сейшелите са перфектната сцена както за една неописуемо романтичнa церемония, така и за мечтания меден месец. Например в тези три великолепни любовни гнезденца:

Hotel L’Archipel, остров Прален

Изисканият хотел с традиции и романтична атмосфера посреща влюбените двойки сред красива градина на уединен, потънал в зеленина склон, спускащ към прекрасен пясъчен плаж. От просторните стаи се открива великолепна гледка към морето, а комфортът е грантиран от всички необходими удобства, включително безплатен Wi-Fi за постоянно захранване на профилите в социалните мрежи с уникални фотоси.
Специалната оферта за младоженци в хотела включва сериозна отстъпка от цената на нощувките, плюс коктейл, шоколад, бутилка ром, както и една вечеря на свещи. Офертата освен това важи и за сватбени юбилеи, и е валидна до 9 месеца след сватбата или годишнината. Примерна цена: 7 нощувки със закуски, на човек в Honeymoon Superior Room от 967 евро.

Le Domaine de l’Orangeraie, остров Ла Диг

Стилната комбинация от модерен дизайн и местни традиции на фона на огромни гранитни скали и бели пясъчни заливчета правят Le Domaine de l’Orangeraie идеалния декор за мечтания меден месец. Бутиковият хотел блести с индивидуален чар, уютни вили и топ гастрономия, а особен акцент е романтичният Sunset-Bar, приканващ към задушевни вечери с гледка към залеза.
Специалната оферта за младоженци в ризорта включва доста голяма отстъпка от цената на нощувките, плюс 10% намаление на СПА процедури, едно 30-минутно ползване на хамам и при резервиран полупансион една романтична вечеря на свещи. Примерна цена: 7 нощувки със закуски, на човек в Garden Villa от 1497 евро.

Constance Lémuria, остров Прален

С идиличната си локация този луксозен ризорт просто е създаден за романтични почивки. Разположен е в уникална местност между 3 плажа, наречена Лемурия – според легендата малко кътче от Рая, което изникнало от океана, когато Земята се разделила на континенти. Изящна архитектура в унисон с природата, инфинити басейн на три нива, превъзходна кухня, реномиран СПА център и първокласно голф игрище са само част от акцентите в това фантастично ваканционно убежище.
Специалната оферта за младоженци в ризорта включва екзотични плодове и сладки изкушения при пристигане, плажна чанта, парео, тениска, малка бутилка шампанско, романтична церемония за вана, както и – в зависимост от периода – ваучер на стойност 50 евро на ден за а-ла-карт ресторантите и СПА центъра. Примерна цена: 7 нощувки със закуски, на човек в Honeymoon Junior Suite от 1914 евро.

Коментари

Няма коментари

Напишете коментар

* Полетата са задължителни