За любителите на вечното лято или екстремните зимни приключения - ние ще ви предложим топ дестинации за зимни ски почивки или зимен екзотичен релакс. Помислете добре преди да се отправите към снежните пухкави снегове или към жаркото слънце, палми и забавления - разбираме ви, че изборът ще бъде труден.

Писта или палми - предложения за зимни почивки (ски или плаж)

Предстои ви дългоочакваната зимна семейна ваканция или почивка с половинката, която желаете да зарадвате с несравнимо преживяване - не се колебайте да разгледате предложенията в сайта на Дертур България

Предложения за зимни ски почивки

Австрия

Австрия е в сърцето на зимните спортове. Тя е съвкупност от невероятни ски писти, а планинските райони разкриват нереално красиви зимни пейзажи. Зимният сезон е сравнително дълъг - от ноември-декември до април, а разнообразието от писти предлага ски както за начинаещи, така и за по-напреднали и професионални скиори. Не се колебайте, а посетете изящната Австрия, обещаваща красиви снежни покривки, много уютни вечери, вкусна храна и гостоприемни хотели. 

Ето курортите, които със сигурност ще ви впечатлят тук:

Италия

Италия е не просто страна на модата и пастата, съхранила своя бит и култура и известна с уникална си архитектура. Крие редица възможности за зимни преживявания на пистата. Дестинацията разполага с една от най-живописната природа и дълги ски писти. Бихте могли да карате ски, сноуборд, да се разходите с шейна по хрупкавата снежна покривка, а след това да се наградите с класно вино и топло приготвена храна. 

Курортите, с които няма да сгрешите, ако дойдете на ски в Италия, са:

Словения

Словения е изключително красива страна, която въвлича туристите във вълшебна зимна приказка. Привлича с достъпни цени, чист въздух, изключителни центрове и ски курорти, които предоставят възможност за практикуване на зимни спортове, пълен отдих и релакс.  

Ако Словения е дестинация, за която не сте се сетили, то разгледайте нашите топ предложения със сигурност ще откриете вашето мечтано кътче:

Плаж през зимата - най-добрата почивка, нали? Ако искате да си подарите още малко слънце, летен загар и плажни бани по необичайно студеното време от годината, ето къде бихте могли да преживеете истинска експлозия от емоции:

 

  • Малдивитесъвършено спокойствие, възможности за целогодишно плажуване и много бурни емоции. Ако имате очаквания за тих тропически остров, романтика, брилянтни плажове (от най-девствения до най-оживения) и тюркоазено синя вода, то тук със сигурност ще откриете всичко това накуп;

     

  • Сейшелиоще една дестинация за плаж, която бихте могли да посетите почти целогодишно. Насладете се на пълно уидение в обятията на красивата природа, бели и дълги плажни ивици, лазурни брегове, с пресни екзотични напитки и плодове;

     

  • Мавриций - неподправено райско кътче, заобиколено от планини, вулканични езера, коралови рифове и изключителни пясъчни плажове. Това е дестинация мечта, към която можете да се отправите през зимата, прекарвайки пълноценно свободното си време.

Независимо какъв е вашият избор за зимна почивка - на ски пистата или на брега под величествените палми с екзотичен коктейл в ръка, съветът ни е да изберете място, което отговаря на вашите предпочитания и очаквания. Перфектната дестинация е тази, на която ще се насладите на всеки момент, в компанията на любимите за вас хора. Дертур - Вашата среща с мечтите!

 

Коментари

Няма коментари

Напишете коментар

* Полетата са задължителни