Миконос - където се срещат модата, лукса и откритите партита под звездите. Не е необходимо да чакате Събота вечер за несравними и щури купони, тук е ежедневно. Присъединете се към една звездна обстановка, инстраграмабъл кътчета със запомнящи се фонове и светлини и най-добрите клубни парчета. Представяме ви топ бийч клубовете на гръцкия остров Миконос, с точна локация и описание, за да прецените кои са вашите предпочитани места за забавление. 

Топ 10 бийч клубове в Миконос

Животът в Миконос кипи - вдига адреналина, подканва за още и още смях, питиета и танци. Ето топ плажните бийч барове, в които ще се влюбите от пръв поглед, и ще преживеете най-силните положителни емоции.

1. Nammos Beach Club

Nammos е първокласен бийч клуб, където ще откриете всичко, за което сте мечтали, че и много повече. Наскоро построената хеликоптерна площадка, заедно с частните басейни и възможността за акостиране с яхта, са част от удобствата, които ще откриете тук. В допълнение с бриляното морско меню за гурме ценители, поднесено по най-изискания начин, шиша бара със съблазнителни наргиле вкусове и бляскавата атмосфера, мястото привлича и най-взискателните гости. Накратко, ексклузивни партита и VIP усещане, които ще намерите само тук - на плажа Psarrou, бийч клуб Намос!

 

Instagram: @nammosworld

Адрес: Psarrou, Миконос 846 00, Гърция

Работно време: Понеделник до Неделя от 13:00 ч. до 03:00 ч.

2. Scorpios

Scorpios Beach Club на плажа Парага е спокойно и невзискателно място. Облечено в бохо стил, съчетава грация и елегантност, които изпълват сърцето с радост и топлина. Scorpios предразполага своите гости да се отпуснат и въплътят в едно уникално приключение на брега на морето. Крайбрежният ресторант залага на регионални ястия и питиета, допълващи се перфектно с разнообразната развлекателната програма на клуба. Бъдете тук за красивите залези, докато държите изискан коктейл в ръка и танцувате под открито небе. 

 

Instagram: @scorpiosmyk

Адрес: Paraga Beach, Mikonos 846 00, Griechenland 

Работно време: Понеделник до Неделя от 11:00 ч. до 01:00 ч.

3. Buddha-bar beach

Буда бар бийч е разположена на брега до луксозния хотелски комплекс Santa Marina Resort & Villas и е истинско олицетворение на разкош, с уникална гледка към Егейско море и невероятно вкусна храна. Мястото е подходящо за всички онези, които желаят да се пренесат в една романтична обстановка със свеж интериор, меню със специалитети и деликатеси от традиционната и съвременна кухня. По залез слънце започва истинското забавление с най-добрите диджеи в света. Поглезете се с лайфстайл изживяване на високо ниво.

 

Instagram: @buddhabarbeachmykonos

Адрес: Ornos Bay, Mikonos 846 00, Гърция

Работно време: от понеделник до неделя от 13:00 ч. 01:00 ч.

4. SantAnna Mykonos

В SantAnna бийч клуб очаквайте световен лукс на висока цена с локация на кокетния плаж Парага. Отговаря изцяло на голямото признание, което получава от своите гости, със своите първокласни ястия, приготвени от най-добрите готвачи на острова, четири бара с подбрани селекции алкохолни напитки. Както и с басейна с морска вода, с модерни шезлонги и шатри в бохо стил и СПА процедури за върховен релакс. Черешката на тортата се крие в частния подводен апартамент за до 20 гости със собствен иконом и голямо двойно легло, който можете да резервирате за вашата компания. За тонуса и настроението се грижат ежедневно диджеи като Тиесто и други с подобно поприще. 

 

Instagram: @santannamykonos

Адрес: Плаж Парага, Платис Гиалос, Миконос 846 00, Гърция

Работно време: понеделник до неделя от 10:00 ч. до 00:00 ч.

5. Kalua Beach-Bar & Restaurant

Вдъхновени от най-добрите бийч заведения, Калуа е дневно плажно кътче на залива на Парага, разполагащо с модерни шезлонги и шатри на няколко реда. Обстановката е в бохо стил, приятна и разпускаща. Това е едно от достъпните места, което по никакъв начин не отстъпва от гледна точка на забавление и комфорт. Тук ще си изкарате вълнуващо и запомнящо, гарантирано е. В ресторанта се предлага интересната средиземноморска кухня с лек полъх от японските ястия, а на бара страхотни разхлаждащи коктейли и други алкохолни селекции. Когато решите, бихте могли да се отправите към гмуркане в лазурните води на Гърция, за да завършите деня си подобаващо . 

 

Instagram: @kaluamykonos

Адрес: Paraga Beach Mykonos, Миконос 846 00, Гърция

Работно време: Понеделник до Неделя от 10:00 ч. до 22:00 ч.

6. Alemagou

Alemagou е сгушен на плажа Ftelia със своя непретенциозен бохо стил, който допринася за усещане за спокойствие и уют. На фона на повечето шумни и лъскави места, тук гостите ще се насладят на модерен минимализъм с вечерен привкус от песни и танци, които продължават до сутринта. В Alemagou със сигуност ще срещнете поне няколко инфлуенсъра, както и ще имате възможност да запечатете своите неповторими моменти в страхотни кадри.  

 

Instagram: @alemagou_mykonos

Адрес: Ftelia Beach, Миконос 846 00, Гърция

Работно време: Понеделник до Неделя от 11:00 ч. до 04:00 ч.

7. Jackie O'

Jackie O’ е разположен в края на Super Paradise Beach. Отличава се от типичните интериори за плаж, като изпъква със своята класическа гама в черно и бяло. Намира се на частния плаж Jackie O’ и осигурява нескриваема 360° гледка към залива, сядайки на бара, където можете да прекарате цял ден с питие и пресни морски дарове, приготвени по автентични гръцки рецепти. Буквално е райско кътче за ежедневни забавления, празненства и събития. 

 

Instagram: @jackieomykonos

Адрес: Super Paradise Beach, Миконос 846 00, Гърция 

Работно време: Понеделник до Неделя от 9:00 до 1:00 часа

8. Tropicana Beach-Club (Тропикана бийч клуб)

За тези, които са готови да се забавляват до зори, Тропикана е страхотен плажен клуб, известен като най-предпочитаното място за щури партита. През деня осигурява спокойна атмосфера с лека музика. Чудесно е за събиране на летен загар, вкусно хапване и разхлаждащо питие. Вечер се преобразява с тълпи от хора, които идват, за да присъстват на най-добрите дискотечни партита, които се провеждат на острова. Гарантираме ви, че ще танцувате на най-добрите миксове и ще срещнете най-готините хора. 

 

Instagram: @tropicana_mykonos_official

Адрес: Paradise Beach, Миконос 846 00, Гърция 

Работно време: Понеделник до Неделя от 11:00 до 05:00 часа

9. Lohan Beach House Миконос

Lohan Beach House е кокетно заведение на плажа, привличащо по-младата аудитория, която обича шумни забавления и посещава често модерни партита. Мястото бе открито от холивудската звезда Линдзи Лоън на плажа Кало Ливади, а MTV също бяха поканени да отразят събитието. За летните дълги дни заведението осигурява тих плаж с шезлонги, разкошен ресторант и открито студио за масажи на плажа, за да се потопите в пълен разкош и релакс.  

 

Instagram: @ohanmykonosofficial

Адрес: плаж Кало Ливади, Миконос 846 00, Гърция 

Работно време: Понеделник до Неделя от 10:00 ч. до 20:00 ч.

10. Pasaji

Ако търсите перфектното място между отдих, почивка и забавление, то Pasaji Beach Club на плаж Орнос е мястото, на което ви препоръчваме да отидете. Тук е за тези, които обичат да експериментират с вкусовете и да изненадват небцето си. Менюто съчетава рецепти от гръцката, италианската и азиатската кухня, като държи на местни съставки, съчетани с ароматите на Изтока. 

 

Плажната атмосфера е също толкова разкошна и предразполага към магия от коктейли и наргиле с голямо разнообразие от най-предпочитаните марки тютюн. Въпреки че е достъпно място като цена, Pasaji е вдъхновение за посещение от редица инфлуенсъри и други знаменитости, съчетавайки едно страхотно изживяване от жива музика, страхотни ястия, модерни шезлонги и прекрасна плажна ивица. 

 

Instagram: @pasaji.mykonos

Адрес: Ornos Beach, Миконос 846 00, Гърция 

Работно време: Понеделник до Неделя от 8:00 ч. до 1:00 ч.

 

 

Ако сте привърженици на бохемския и лъскав живот, Миконос е точното място за вас. Островът предразполага за живот на макс - под струните на горещите летни ритми, нескриваеми уникални гледки, първокласно обслужване и пълен комфорт. Не пропускайте да изживеете истинско приключение на най-купонджийски гръцки остров. Пожелаваме ви невероятни моменти с любими хора.

Коментари

Няма коментари

Напишете коментар

* Полетата са задължителни